Cikkszám: | DOV997 |
Nem értékelt | |
A Prémium csalizó bojli előnyei: -Gazdag összetétel. -Magas fehérje tartalom. -Intenzív tápanyag és aroma kiáramlás. -Ballanszírozott. Mikor használd a Prémium csalizó bojlit? -Magas beltartalmának köszönhetően egész évben sikeresen tudod alkalmazni. -Ha a zavaró, kistestű halakat szeretnéd kizárni. -Ha az általad látogatott vízen a nagytestű halak már nehezen csalhatóak horogra. A Premium csalizó bojlik összetétele: -Kizárólag magas minőségű állati és növényi fehérje hordozók felhasználásával készült termék. -A bojlik anyagszerkezete olyan, hogy mindennemű fúrást, faragást sérülésmentesen kibír. -A vízbeérkezést követően szinte azonnal dolgozni kezd, állagát mégis szinte napokig képes megőrizni. Legyél eredményesebb versenyző! -Prémium csalizó bojlijainkat nem csak hétköznapi, hanem verseny körülmények közt is folyamatosan használjuk. -Alkalmazásával számos rangos bojlis versenyen értek el horgászaink kimagasló eredményeket. Összetétele garancia! -A Prémium csalizó bojlik magas minőségű összetétele garancia arra, hogy te, szinte minden víztípuson eredményesen használd. -Álló és folyóvízi körülmények között is biztos lehetsz abban, hogy ezt a csalit helyes felhasználás esetén a kapitális halak nem fogják figyelmen kívül hagyni. Minőségi garancia: -Magas minőségi követelményeknek megfelelően, lényegében élelmiszeripari sztenderdek szerint gyártott termék. -Megbízható forrásból származó, ellenőrzött alapanyagok. -A csomagolást pára és aroma záró fóliával is elláttuk. A Prémium csalizó bojli, egy minden elvárásnak megfelelő, magas minőségű szelektív csali, amit minden víztípuson eredményesen használhatsz. Összetevői közt megtalálhatóak minőségi hallisztek, ráklisztek, valamint olyan növényi fehérjehordozók, melyek a szelektív pontyhorgászatban nélkülözhetetlenek. Vízbe érkezést követően szinte azonnal dolgozni kezd, formáját mégis napokig képes megőrizni. . Méret: 20mm Kiszerelés: 120g |
|
Elérhetőség: | Készleten |
Szállítási díj: | 990 Ft |
Várható szállítás: | 2025. szeptember 04. |