A hemoglobin előnyei:
- Extra magas fehérje tartalom.
- Magas aminosav tartalom.
- Könnyű emészthetőség.
Felhasználása:
- Bojlik készítése.
- Etetőanyaghoz keverve.
- Egyéb csalik készítése.
Bízz az összetevőkben!
- A hemoglobin egy tápanyagokban gazdag, a sertés véréből kivont adalék.
- Extra tápértéke kiemelten fontossá teszi a házi bojlik, és egyéb csalik készítése során.
- A hemoglobinnal dúsított bojlik, a kapitális pontyok számára igazi csemege.
Keverd etetőanyaghoz!
- A hemoglobinnal dúsított etetőanyagok sokkal fehérjedúsabbak, amit a halak messziről megéreznek ösztöneikkel.
- A megnövelt fehérje tartalom extra kapásokat, valamint extra méretű halakat is eredményezhet.
- A bekeverés során ügyelj arra, hogy a hemoglobin extra tapadóssággal rendelkezik, keveréked könnyen ragacsossá válhat.
Minőségi garancia:
- Magas minőségi követelményeknek megfelelően, lényegében élelmiszeripari sztenderdek szerint gyártott termék.
- Megbízható forrásból származó, ellenőrzött alapanyagok.
A Hemoglobin, egy a sertés véréből kivont, extra fehérjedús adalékanyag, ami a házi bojlik és egyéb csalik gyártása során szinte kihagyhatatlan. Magas ásványi anyag tartalma, könnyű emészthetősége elsőrendű adalékká teszi, amit a kapitális halak sok kapással fognak jutalmazni. Etetőanyaghoz keverve vedd figyelembe az extra tapadó képességét, így fokozatosan adagold keverékedhez. .
Kiszerelés: 220 g/tasak
|